Onze aanpak

We slaan de brug tussen complexe vraagstukken met een nieuwe kijk op leren en ontwikkelen met de inzet van de beste technologie. We kiezen voor een agile aanpak omdat we snel 'proof' en resultaat willen. We vinden het gaaf als we snel met onze eindklant (de gebruiker) in gesprek zijn en betrekken hen bij het ontwikkelproces. Voor input, validatie en testen. Dit doen wij op een slimme en snelle manier, waardoor er weinig tijd nodig is en tegelijkertijd een grote betrokkenheid ontstaat.

Hoe doen we dat?

Lean & Agile

We werken met Minimal Viable products (MVP’s)*. Onze designers zijn sterk in het vertalen van klantwensen naar een passend visueel design. Ook onze contentcreators weten hoe ze snel een vraag om kunnen zetten in een oplossing die aansluit op de leerbehoefte. Onze developers hebben veel technische ervaring en maken daarbij gebruik van de beste technologie, voor maatwerk koppelingen, zodat u compleet ontzorgd bent. Door de eerste ideeën en oplossingrichtingen in een vroeg stadium te toetsen bij de eindgebruiker, winnen we tijd in development, productie en testproces.

* Minimal Viable products (MVP’s) is een vroege, uitgeklede versie van een product, waarmee bepaald wordt of dat product rendabel is. Een MVP komt met zo min mogelijk moeite tot stand, om zoveel mogelijk te leren van gebruikers feedback

Co-creatie

Maatwerk? Wij brengen vanuit onze didactische, user experience en technologische expertise kennis en ervaring tijdens workshops allerhande ideeën binnen in uw organisatie. Wij werken nauw samen met interne ambassadeurs, high performers of inhoudsdeskundigen. Hiermee zorgen we voor optimale aansluiting met de werkpraktijk én ambitie van uw organisatie. Door onze agile manier van werken, komen we snel tot pilot, productie en go-live.

Nog sneller aan de slag? Naast co-creatie bieden wij ook standaard content, die al in de praktijk of wetenschap is bewezen om versneld inhoud beschikbaar te stellen.

Onze aanpak

Onderzoek naar insights: feiten & aannames

Samen met de stakeholders bepalen wij de doelen (co-creatie)

Contentcreatie samen met de gebruikers. Video’s, opdrachten, foto’s etc.

Design & techniek, een op maat gemaakt product

Het product testen en valideren met gebruikers

 • 1
 • 5

Onze aanpak voor content creatie van crunches

  1. Doelgroep betrekken

  Samenstellen van een projectgroep. Bestaande uit medewerkers, managers, inhoudsdeskundigen, ambassasdeurs, high performers. Aangevuld met specialisten en projectleiders vanuit Moovs en Leaplines.

  2. Vaststellen van leerdoelen

  Inventariseren wat de beoogde doelen zijn. Zowel leerdoelen om het werk beter te doen als strategische ambities van de organisatie vertalen we in doelstellingen van crunches.

  3. Matchen in crunchmatrix

  Een creatief en didactisch expert van Moovs werkt samen met het project team en matcht doelen met de beste interventie of type crunch.

  4. Uitwerken content

  In cocreatie met de projectgroep of door Moovs ontwikkelen we via de scrum methode de concepten in producten.

  5. Valideren

  We betrekken de gebruiker en leden buiten de projectgroep om te checken of de content aansluit op de wensen.

  6. Realisatie (content, film, foto)

  We verrijken de content met (maatwerk) video, foto en animaties en zorgen dat het product online klaar staat in Leaplines.

  7. Het beste halen uit onszelf

  Ons werk stopt nooit, we zijn altijd bezig met het verbeteren van onze producten en stretchen onszelf.

Meer weten over onze oplossingen?

STUUR DEBORA EEN BERICHT